بهترين مارك پنكيك
روش تهيه و تنظيم پنككقدم ۱تابه اي را روي حرارت قرار دهيد و مقدار پاره اي آرد برنج در آن بريزيد. در يكسري سكو نخستين كهاين پنكك را تنظيم ميكنيد از معيار پاره اي آرد برنج استعمال نماييد.
قدم ۲حرارت را بسيار ملايم نمائيد و به ندرت آرد را هم بزنيد تا آرد قهوه اي شود. مهم ميباشد كه حرارت نادر باشد تا شما بتوانيد فرآيند تغيير تحول رنگ آرد برنج را زير در اختيار گرفتن داشته باشيد تا تغيير تحول رنگ به سايه اي كه هم خواني بر رنگ پوست شما باشد رسد.
قدم ۳به هم زدن آرد با يك قاشق چوبي ادامه دهيد تا رنگ آرد به طور كامل يك پارچه شود.
قدم ۴زماني به رنگ گزينه نظرتان رسيديد حرارت را خاموش نمائيد و كاسه را كنار بگذاريد تا سرد شود.
قدم ۵بعداز خنك شدن پنكك دست سازتان را در يك پياله درب دار بريزيد.
نحوه تهيه و تنظيم قابل انعطاف كننده لبقدم ۶در يك پياله شيشه اي (مطلوب براي قرار دادن روي حرارت يا اين كه ماكروويو) پاره اي موم زنبور عسل بريزيد و آن را روي حرارت اجاقگاز يا اين كه در ماكروويو قرار دهيد.
قدم ۷يك چغندر را شسته و پوست آن را بگيريد و با آب ميوه گيري آب خالص چغندر را بگيريد.
قدم ۸آب چغندر را هم در ظرفي (ترجيحا شيشه اي) كنار بگذاريد.
قدم ۹موم را با حرارت نادر ذوب نمائيد. در صورتيكه آن را روي اجاق گاز قرار داديد به صورت هميشه هم بزنيد تا موم ذوب شود و در حالتيكه از ماكروويو به كارگيري ميكنيد در فواصل ۳۰ ثانيه اي آن را از ماكروويو بيرون كرده و هم بزنيد.
قدم ۱۰زماني كه موم به طور كامل ذوب شد به ترازو رنگ گزينه نظرتان آب چغندر را در موم بريزيد و هم بزنيد.
قدم ۱۱اين تركيب را در پياله گزينه نظرتان بريزيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۹ | ۱۰:۴۳ ۷۸ بازديد
تا كنون نظري ثبت نشده است